
2 vienetai | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties. Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies, paukštienos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su baklažanais
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškinta žuvis
-
Šutintas karšis
-
Virtas karšis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinti salierai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Šutintos morkos
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Dvariškių troškinys
Troškinti kopūstai

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Actas
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė supjaustoma, sudedama į puodą, įpilama truputis vandens, vėliau rūgšties ir troškinama. Miltai pakepinami svieste, pridedama smulkiai supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir, atskiedus karštu sultiniu, pavirinama. Toks padažas supilamas ant kopūstų, išmaišoma, pagardinama cukrumi, druska ir dar patroškinama. (Vietoj pomidorų padažo galima dėti obuolių.)
Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties. Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies, paukštienos patiekalų.
Komentarai (12)
-
Rita
2017-05-31 16:40
Kiek laiko troškinti?
-
nesvarbu
2016-01-31 20:04
mazai konkretumo, nera nurodyta kokia ta galva turi but ira yvairiu ju, kas ta rugstis? actas. ir gamybos eiguj atsiranda sultinys , nors esamuose ingridijentuose jo net nera
-
vaida
2011-07-06 15:36
skanu... tikrai pagirtina... tik as dar morku truputi idejau...
-
alinusik
2009-09-03 18:57
kai pagaminau labai patiko :super2: ir ne tik man ;-)
-
Giedruciukas
2009-01-28 20:31
nors kai pradejau valgyti, ne taip jau ir skanu.. kvepejo tik skaniai... :bloga: %-)
-
Giedruciukas
2009-01-28 20:29
man mano draugas toki padare.. ;-) tai liuks koks skanumas :super: :-)