Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
5 valgomieji šaukštai grietinė
500 gramų voveraitės (ar kiti grybai)
80 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.

Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.

Valgoma su bulvėmis ar duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.

Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.

Valgoma su bulvėmis ar duona.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Živilė 2012-08-17 19:37

    Labai skanu nors truputi pakeičiau :-) bet vistiek :mmm:


Daugiau receptų