Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.

Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
500 gramų | voveraitės (ar kiti grybai) |
80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių troškinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Keptos bulvės su grybais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Graikiška žuvies filė
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Gardus daržovių troškinys
-
Džambalaja
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Voveraitės, ar kiti grybai,
500 gramų -
Sviestas,
80 gramų
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Živilė
2012-08-17 19:37
Labai skanu nors truputi pakeičiau :-) bet vistiek :mmm:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...