Saldi bananų duona
AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Tai greitas ir paprastas receptas tiems, kas nori sunaudoti gerai sunokusius bananus bei nori pagaminti šaunų pyragą. Tai greitas ir paprastas receptas tiems, kas nori sunaudoti gerai sunokusius bananus bei nori pagaminti šaunų pyragą. Milda Švėgždaitė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai bananai
100 gramų sviestas
100 mililitrų pienas
80 gramų riešutų ir razinų mišinys
1 vienetas kiaušiniai
6 valgomieji šaukštai cukrus
5 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių (saldūs)
3 valgomieji šaukštai kukurūzų miltai
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
Kepimui:
10 gramų sviestas (kepimo indui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi ir druska. Į plakinį sutrinti bananą.
2.
Atskirame inde ištirpinti sviestą, pieną ir grietinę. Riebalų mišinį supilti į plakinį. Suberti kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Suberti razinų ir riešutų mišinį, kvietinius miltus. Gerai išmaišyti. Suberti kukurūzų miltus ir saldžius dribsnius ( jei saldžių dribsnių neturite, galite naudoti paprastus avižinius dribsnius, bet tada teks dėti 2 šaukštais daugiau cukraus). Dar kartą išmaišyti.
3.
Kepimo indą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje 50 minučių, kol apskrus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Saldi bananų duona

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Kepimui:
Autoriaus žodis: Tai greitas ir paprastas receptas tiems, kas nori sunaudoti gerai sunokusius bananus bei nori pagaminti šaunų pyragą. Milda Švėgždaitė
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi ir druska. Į plakinį sutrinti bananą.

  2. Atskirame inde ištirpinti sviestą, pieną ir grietinę. Riebalų mišinį supilti į plakinį. Suberti kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Suberti razinų ir riešutų mišinį, kvietinius miltus. Gerai išmaišyti. Suberti kukurūzų miltus ir saldžius dribsnius ( jei saldžių dribsnių neturite, galite naudoti paprastus avižinius dribsnius, bet tada teks dėti 2 šaukštais daugiau cukraus). Dar kartą išmaišyti.

  3. Kepimo indą ištepti sviestu. Supilti tešlą.

  4. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje 50 minučių, kol apskrus.

Receptą atsiuntė Milda Švėgždaitė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų