
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | vanduo |
300 gramų | kvietinio raugo |
10 gramų | druska |
30 gramų | razinos |
30 gramų | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į dubenį supilti vandenį, raugą, sumaišyti, po to, sudėti miltus ir druską, viską minkyti apie 7 min.
2.
Po minkymo sudėti razinas bei riešutus ir dar minkyti apie 2-3 min. Paruoštą tešlą sudėti į aliejumi išteptą indą, uždengti plėvele ar rankšluostėliu ir laikyti 1 val.
Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.
Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.
3.
Kepti 200°C temperatūroje 25-30 min. su garais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mano naminė duona
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Prancūziška duona
-
Ruginė duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Pyragas su razinomis
-
Naminė balta duona
-
Kukurūzų balta duona
-
Naminis lavašas
-
Rūpių miltų duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Bulvių duona
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Sveikuolių duona
-
Kepenėlių duona
-
Batonas su banano įdaru
-
Medaus duona
-
Naminė duona
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Vanduo,
250 gramų -
Kvietinis raugas,
300 gramų -
Druska,
10 gramų -
Razinos,
30 gramų -
Riešutai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti vandenį, raugą, sumaišyti, po to, sudėti miltus ir druską, viską minkyti apie 7 min.
Po minkymo sudėti razinas bei riešutus ir dar minkyti apie 2-3 min. Paruoštą tešlą sudėti į aliejumi išteptą indą, uždengti plėvele ar rankšluostėliu ir laikyti 1 val.
Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.Kepti 200°C temperatūroje 25-30 min. su garais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...