Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.

Kopūstų duonelė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
240 mililitrų | vanduo |
7 gramai | mielės (sausos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
300 gramų | kopūstai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Speltos duona duonkepei
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Duona be glitimo
-
Albinos duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Apvaliosios bandelės
-
Grikių duona
-
Šventinė spalvota mielinė pynė
-
Ruginė duona
-
Bananų duonelė
-
Naminė bulka su sezamais
-
Duona su žalumynais
-
Grūdėtoji duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Bulvių duona
-
Spelta duona su sėklomis
-
Batonas su banano įdaru
-
Pita
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
Kopūstų duonelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
240 mililitrų -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Kopūstai,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...