Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Kopūstų duonelė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 240 mililitrų | vanduo |
| 7 gramai | mielės (sausos) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 300 gramų | kopūstai |
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pita
-
Avietiniai keksiukai
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Speltos duona duonkepei
-
Naminis lavašas
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Aguoninis pyragas
-
Grikių duona
-
Saldi bananų duona
-
naminė duonelė
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Ruginė duona
-
Prancūziška duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Naminė balta duona
-
Albinos duona
-
Duona be glitimo
-
Kukurūzų balta duona
Kopūstų duonelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
240 mililitrų -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Kopūstai,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
