Į duonkepės kubiliuką supilti produktus tokia tvarka: vanduo, mielės, aliejus, medus, miltai, druska.
Produktus ir skysčius pilti nešildytus.

Speltos duona duonkepei
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
560 gramų | spelta pilno grūdo miltai |
320 gramų | vanduo |
20 gramų | alyvuogių aliejaus |
10 gramų | medus |
10 gramų | druska |
5 gramai | sausų mielių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Pasirinkti kepimo programą, apie 3,5 val. trukmės. Būtinai atkreipkite dėmesį į tai, kad programoje prieš minkymą būtų atliekamas šildymas arba mielių suaktyvinimas (t. y., prieš minkymą apie 15-20 min. duonkepė tik šildo, po to pradeda minkyti ir t.t.).
Nustatykite: svorį – 1000 g duonos kepaliukui. Pasirinkite 3 lygio apskrudinimą (pvz.: duonkepėje Maulinex bread mashine programa Nr. 4.).
Nustatykite: svorį – 1000 g duonos kepaliukui. Pasirinkite 3 lygio apskrudinimą (pvz.: duonkepėje Maulinex bread mashine programa Nr. 4.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Duona su žalumynais
-
Obuolių duona
-
Balta duonelė su sezamų danga
-
Duoninis biskvitas
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Avietiniai keksiukai
-
Ruginė duona
-
Vatikano duona
-
Rūpių miltų duona
-
Duona be glitimo
-
Citrinų duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Kopūstų duonelė
-
Aguoninis pyragas
-
Naminis lavašas
-
Šviesi kvietinė duona
-
Mano naminė duona
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
Speltos duona duonkepei
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Spelta pilno grūdo miltai,
560 gramų -
Vanduo,
320 gramų -
Alyvuogių aliejus,
20 gramų -
Medus,
10 gramų -
Druska,
10 gramų -
Sausos mielės,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į duonkepės kubiliuką supilti produktus tokia tvarka: vanduo, mielės, aliejus, medus, miltai, druska.
Produktus ir skysčius pilti nešildytus.Pasirinkti kepimo programą, apie 3,5 val. trukmės. Būtinai atkreipkite dėmesį į tai, kad programoje prieš minkymą būtų atliekamas šildymas arba mielių suaktyvinimas (t. y., prieš minkymą apie 15-20 min. duonkepė tik šildo, po to pradeda minkyti ir t.t.).
Nustatykite: svorį – 1000 g duonos kepaliukui. Pasirinkite 3 lygio apskrudinimą (pvz.: duonkepėje Maulinex bread mashine programa Nr. 4.).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...