Rūgštų jogurtą sumaišyti su šiltu vandeniu, mielėmis  ir cukrumi.  
Į gautą masę pridedame miltų ir druskos. 
Išminkome tešlą.
Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 valandą. 
Suformuojame kepalą ar kelis mažesnius ir ištepame aliejumi. 
Kepalą/kepaliukus sudedame į skardą ir paliekame 1 valandai.
Kepti duoną, įkaitintoje orkaitėje, reikėtų geras 15-20 minučių. 
Duonos paviršių šiek tiek sudrėkinti vandeniu reikėtų kas 5 minutes.
                            
    Prancūziška duona
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        | 3 valgomieji šaukštai | mielės | 
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus | 
| 3 stiklinės | jogurtas (rūgštus) | 
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus | 
| 1 valgomasis šaukštas | druska | 
| 7 stiklinės | kvietiniai miltai | 
| 2.5 stiklinės | vanduo (pašildytas) | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Bulka "Pynutė"
             - 
                
                                        
                                    
                Obuolių duona
             - 
                
                                        
                                    
                Česnakinė duona
             - 
                
                                        
                                    
                Kepenėlių duona
             - 
                
                                        
                                    
                Aguoninis pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Šventinė spalvota mielinė pynė
             - 
                
                                        
                                    
                Mano naminė duona
             - 
                
                                        
                                    
                Duona su žalumynais
             - 
                
                                        
                                    
                Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
             - 
                
                                        
                                    
                Ruginė duona
             - 
                
                                        
                                    
                Kopūstų duonelė
             - 
                
                                        
                                    
                Rūpių miltų duona
             - 
                
                                        
                                    
                naminė duonelė
             - 
                
                                        
                                    
                Mielinė bulka su razinomis
             - 
                
                                        
                                    
                Totorių duona
             - 
                
                                        
                                    
                Juoda ruginė duona
             - 
                
                                        
                                    
                Duona su svogūnais
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta duona "Su skyle"
             - 
                
                                        
                                    
                Balta duona su čiobreliais
             - 
                
                                        
                                    
                Naminis lavašas
             
Prancūziška duona
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Mielės, 
3 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Jogurtas, rūgštus, 
3 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Druska, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
7 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Vanduo, pašildytas, 
2.5 stiklinės  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Rūgštų jogurtą sumaišyti su šiltu vandeniu, mielėmis  ir cukrumi.  
Į gautą masę pridedame miltų ir druskos. 
Išminkome tešlą.
Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 valandą. 
Suformuojame kepalą ar kelis mažesnius ir ištepame aliejumi. 
Kepalą/kepaliukus sudedame į skardą ir paliekame 1 valandai.
Kepti duoną, įkaitintoje orkaitėje, reikėtų geras 15-20 minučių. 
Duonos paviršių šiek tiek sudrėkinti vandeniu reikėtų kas 5 minutes.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        