Duona "Ežiukas"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 11 gramų | sausų mielių |
| 380 mililitrų | pienas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| šiek tiek | moliūgų sėklos |
| 200 gramų | ruginiai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles.
2.
Programa - Super rapid (ypač greita).
3.
Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".
4.
Kepti.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Sėlenų duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Medaus duona
-
Kopūstų duonelė
-
Grikių duona
-
Sūrūs riestainiai
-
Grūdėtoji duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Totorių duona
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Avietiniai keksiukai
-
Balta duonelė su sezamų danga
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Naminė duona
-
Vatikano duona
-
Duona "Ežiukas"
-
Pita
Duona "Ežiukas"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Sausos mielės,
11 gramų -
Pienas,
380 mililitrų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Moliūgų sėklos
-
Ruginiai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles.
Programa - Super rapid (ypač greita).
Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".
Kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
