Balta duonelė su sezamų danga
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukrus
250 mililitrų vanduo (šiltas)
25 gramai mielės (šviežios)
3 stiklinės kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas druska
šiek tiek sezamas (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Ištirpinkite mieles su cukrumi bei vandeniu. Pridėkite miltų – tiek, kad tešla butų kaip blynams. Uždenkite tešlą ir palikite 40 minučių.

Tada minkyti tešlą, pridedant miltų ir druskos. Tešlą minkyti krupščiai keletą minučių. Ir palikti dar pakilti.

Suformuokite duonos kepaliuką, apibarstykite sezamais ir dar palikite pakilti.

Kepkite kepimo inde su dangčiu 30 minučių 180-200 laipsnių orkaitėje. Tada nuimkite dangtį ir kepti dar 15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Balta duonelė su sezamų danga

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ištirpinkite mieles su cukrumi bei vandeniu. Pridėkite miltų – tiek, kad tešla butų kaip blynams. Uždenkite tešlą ir palikite 40 minučių.

Tada minkyti tešlą, pridedant miltų ir druskos. Tešlą minkyti krupščiai keletą minučių. Ir palikti dar pakilti.

Suformuokite duonos kepaliuką, apibarstykite sezamais ir dar palikite pakilti.

Kepkite kepimo inde su dangčiu 30 minučių 180-200 laipsnių orkaitėje. Tada nuimkite dangtį ir kepti dar 15 minučių.

Reklama:

Komentarai (1)


  • olga 2011-08-08 10:46

    NAMINE DUONA VISAD SKANIAU


Daugiau receptų