Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Avietiniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | cukrus |
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 150 gramų | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra (apibarstymui) |
| 400 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Bandelės su varške
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Bulvinės bandelės
-
Velykiniai lizdeliai
-
Kriaušių desertai
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Karamelinis keskiukas
-
Miltinės spurgos
-
Mini čeburekai
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Spurgos kitaip
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Bandelės su grybais
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Dieviški eklerai
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Mascarponės keksiukai
Avietiniai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra, apibarstymui,
2 valgomieji šaukštai -
Avietės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
