Pita
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.75 stiklinės vanduo (šiltas)
1.5 arbatinio šaukštelio cukrus
5.5 stiklinės kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai druska
3 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sumaišykite vandenį, džiūvesėlius ir cukrų. Šiek tiek palikite kol išbrinks.
Tuomet sumaišykite su miltais ir minkykite kol gausis tešla. Ją padalinkite į 12 skritulių. Skritulius iškočiokite iki 5-7 mm storio. Gautus blynus sudėkite ant miltais pabarstytos lėkštės ir palikit etaip valandą.

Į įkaitintą orkaitę sudėkite pitas ant apatinės lentynėlės ir pakepkite 5 min. Duona turi būti kreminės spalvos. Galima valgyti karštą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pita

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišykite vandenį, džiūvesėlius ir cukrų. Šiek tiek palikite kol išbrinks.
Tuomet sumaišykite su miltais ir minkykite kol gausis tešla. Ją padalinkite į 12 skritulių. Skritulius iškočiokite iki 5-7 mm storio. Gautus blynus sudėkite ant miltais pabarstytos lėkštės ir palikit etaip valandą.

Į įkaitintą orkaitę sudėkite pitas ant apatinės lentynėlės ir pakepkite 5 min. Duona turi būti kreminės spalvos. Galima valgyti karštą.

Reklama:

Komentarai (4)


  • BRAnys 2009-11-29 22:41

    nu sakes o kas nemoka anglu kalbos ??


  • (anonimas) 2009-08-21 15:36

    %-)


  • A. 2009-06-15 22:13

    Pamirso mieles pridurti. Visu Azijos saliu pitu vienas is ingradientu yra mieles. Stai paprastas rp:
    The required ingredients for this pita recipe are:
    * 1 cup of warm water (85 - 115 f)
    * 2 scant teaspoons of active dry yeast
    * 1 teaspoon salt
    * 1 cup all purpose flour (or whole wheat flour)
    * approximately 1 ½ to 2 cups all purpose flour.


  • gintaras 2009-04-21 18:33

    :-( gavosi sukietėjęs blynas, beje ir nedakepęs, jei vadovaujiesi receptu


Daugiau receptų