Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Citrinų duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | citrinų sultys |
5 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
2 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 sauja | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinės tešlos vyniotinis
- Medaus duona
- Obuolių duona
- Šventinė spalvota mielinė pynė
- Bulka "Pynutė"
- Totorių duona
- Pikantiška duona
- Apvaliosios bandelės
- Duona su prieskoniais
- Duona su svogūnais ir sūriu
- Kepenėlių duona
- Šviesi kvietinė duona
- Balta sluoksniuota duona
- Duona su džiovintais vaisiais
- Prancūziška duona
- Vatikano duona
- Sodininkų duona
- Pynutės su sezamo sėklomis
- Sūrūs riestainiai
- Kukurūzų balta duona
Citrinų duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
5 stiklinės -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Avižiniai dribsniai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...