Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Rabarbarų uogienė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | rabarbarai (stambiai pjaustyti) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
0.5 arbatinio šaukštelio | kardamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų uogienė
-
Džemas
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Erškėtuogių uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Cukinijų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolienė su imbierais
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Moliūgų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Uogienė su rabarbarais
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rabarbarai, stambiai pjaustyti,
500 gramų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Kardamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga:
Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...