Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Rabarbarų uogienė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | rabarbarai (stambiai pjaustyti) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
0.5 arbatinio šaukštelio | kardamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Paprasta svarainių uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Bulgariška slyvų uogienė
- Skanusis abrikosų džemas
- Uogienė su rabarbarais
- Moliūgų uogienė
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Saldūs obuoliukai
- Slyvų uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paprasta žemuogių uogienė
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Braškių uogienė su rabarbarais
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rabarbarai, stambiai pjaustyti,
500 gramų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Kardamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...