Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Rabarbarų uogienė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | rabarbarai (stambiai pjaustyti) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
0.5 arbatinio šaukštelio | kardamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Raugerškio uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žemuogių uogienė
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rabarbarai, stambiai pjaustyti,
500 gramų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Kardamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...