Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Rabarbarų uogienė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | rabarbarai (stambiai pjaustyti) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
0.5 arbatinio šaukštelio | kardamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Pienių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Konservuotos cukinijos
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Erškėtuogių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rabarbarai, stambiai pjaustyti,
500 gramų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Kardamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...