Moliūgų ir obuolių uogienė
AUTORIUS:
Rasa
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 kilogramai moliūgai
2 vienetai citrinos
2 kilogramai obuoliai
5 kilogramai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Moliūgus nulupkite ir pašalinkite sėklas. Juos sumalti ir įdėti smulkintas citrinas be sėklų.
2.
Obuolius nuplauti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais ir sudėti į indą. Suberti cukrų.
3.
Virkite nukeliant nuo ugnies 3 kartus po 5 min. nuolat maišydami.

Puikiai tiks patiekti prie skrudintos duonos pusryčiams.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgų ir obuolių uogienė

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Moliūgus nulupkite ir pašalinkite sėklas. Juos sumalti ir įdėti smulkintas citrinas be sėklų.

  2. Obuolius nuplauti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais ir sudėti į indą. Suberti cukrų.

  3. Virkite nukeliant nuo ugnies 3 kartus po 5 min. nuolat maišydami.

    Puikiai tiks patiekti prie skrudintos duonos pusryčiams.

Receptą atsiuntė Rasa
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų