Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | braškės |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
4 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
2 | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Agrastų marmeladas
-
Šermukšnių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Agrastų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Cukinijų uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Obuolių košė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Aviečių uogienė
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Balzaminis actas,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...