Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | braškės |
| 250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
| 4 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
| 2 | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Bruknių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Džemas
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Mėlynių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Balzaminis actas,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
