Obuolių ir šermukšnių uogienė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.6 kilogramo cukrus
1 kilogramas šermukšnis
500 gramų obuoliai
2 stiklinės vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytus obuolius supjaustykite skiltelėmis ir sumaišykite su šermukšniais. Juos užpilkite iš cukraus ir vandens išvirtu karštu sirupu. Pavirkite 5 min. ir palikite 12 val. Antrą kartą virkite, kol uogienė sutirštės. Supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių ir šermukšnių uogienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytus obuolius supjaustykite skiltelėmis ir sumaišykite su šermukšniais. Juos užpilkite iš cukraus ir vandens išvirtu karštu sirupu. Pavirkite 5 min. ir palikite 12 val. Antrą kartą virkite, kol uogienė sutirštės. Supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Marija 2010-09-10 19:12

    O aš dalį obuolių ir šermukšnių sutrnu į tyrę, po to viską sumaišau kartu įdėdama cukrau ir nakčiai palieku šaldytuve. Kitą dieną verdu kol sutirštės.Dar galima daugiau cukraus pridėjus ir gerai išmaišius(kol cukrus visiškai ištirps ) viską sudėti į nedidelius stiklainius ir laikyti vėsiai per žiemą, aš laikau šaldytuve.Pasakiškas skonis gaunasi - šviežio obuolio kvapas ir tas karstelėjes šermukšnio rūgstumas. :super:


Daugiau receptų