Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 vienetai | kukurūzai (burbuolės) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 200 gramų | sviestas |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | petražolės (šviežios, smulkintos) |
| šiek tiek | pipirai (juodi, šviežiai malti) |
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
2.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
3.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Lazanija su moliūgais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Agurkų pjausniai
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Moliūgų apkepas
-
"Laukinė" cukinija
-
Šparagai su lašiniais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Kukurūzų maltiniai
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Japoniški baklažanai
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Svogūnų pyragas
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Ryžių pudingas
-
Moliūginiai sklindžiai
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kukurūzai, burbuolės,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, šviežios, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodi, šviežiai malti
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
