Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | kukurūzai (burbuolės) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | sviestas |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (šviežios, smulkintos) |
šiek tiek | pipirai (juodi, šviežiai malti) |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
2.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
3.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų apkepas
- "Laukinė" cukinija
- Porų pyragas
- Špinatų apkepas
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Šparagai ant griliaus
- Romšteksas majonezo padaže
- Slovakiški baklažanai
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Moliūgų arba cukinijų kotletai
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Aguročiai su grybais
- Kaliaropės su sviestu
- Feta įdarytos paprikos
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Faršu įdarytos paprikos
- Morkų sklindžiai
- Burokėlių kotletai
- Vėdarai su cukinijomis
- Lietuviški čenakai
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kukurūzai, burbuolės,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, šviežios, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodi, šviežiai malti
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...