![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | kukurūzai (burbuolės) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | sviestas |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (šviežios, smulkintos) |
šiek tiek | pipirai (juodi, šviežiai malti) |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
2.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
3.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Troškinys čenachinėse
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Karštos paprikų salotos
-
Įdaryta cukinija
-
Negaluojančios paprikos
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Vištienos užkepėlė
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Paprikos su įdaru
-
Moliūgai vakarienei
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kukurūzai, burbuolės,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, šviežios, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodi, šviežiai malti
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...