Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.
Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Paprikų ir aviečių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 | paprika (raudonos) |
200 | aviečių |
1 | citrinos ((sultys)) |
1 | citrinos ((žievelė)) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolių džemas su karamele
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
Paprikų ir aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Paprika, raudonos,
500 -
Avietės,
200 -
Citrinos, (sultys),
1 -
Citrinos, (žievelė),
1 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.
Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...