Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.
Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Paprikų ir aviečių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 | paprika (raudonos) |
| 200 | aviečių |
| 1 | citrinos ((sultys)) |
| 1 | citrinos ((žievelė)) |
| 500 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Agrastų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Saldūs obuoliukai
Paprikų ir aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Paprika, raudonos,
500 -
Avietės,
200 -
Citrinos, (sultys),
1 -
Citrinos, (žievelė),
1 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.
Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
