400 gramų | abrikosų (abrikosai) |
100 gramų | mėlynės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
7 | čiobreliai (šakelės) |
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasta žemuogių uogienė
- Raugerškio uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Konservuotos cukinijos
- Bruknės savo sultyse
- Vyšnios savo sultyse
- Vyšnių uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Moliūgų uogienė
- Džemas
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Braškių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Mėlynių uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Abrikosai, abrikosai,
400 gramų -
Mėlynės,
100 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Čiobreliai, šakelės,
7 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.