Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.

Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | abrikosų (abrikosai) |
100 gramų | mėlynės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
7 | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Obuolių košė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Agrastų uogienė su degtine
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Abrikosai, abrikosai,
400 gramų -
Mėlynės,
100 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Čiobreliai, šakelės,
7 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...