Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | abrikosų (abrikosai) |
100 gramų | mėlynės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
7 | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Aviečių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Obuolių košė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Aviečių uogienė- džemas
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Abrikosai, abrikosai,
400 gramų -
Mėlynės,
100 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Čiobreliai, šakelės,
7 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...