
Aviečių ir agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | aviečių |
500 galvų | agrastų |
800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
2.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
3.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
4.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Spanguolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Erškėtuogių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Aviečių ir agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avietės,
500 gramų -
Agrastai,
500 galvų -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...