Aviečių ir agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | aviečių |
| 500 galvų | agrastų |
| 800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
2.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
3.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
4.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Žemuogių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Obuolienė su imbierais
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Braškių uogienė
-
Pienių uogienė
Aviečių ir agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avietės,
500 gramų -
Agrastai,
500 galvų -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuplauti, apžiovinti, sumaigyti mediniu šaukštu ir virti ant mažos liepsnos, kol masė ims tirštės.
Į atskirą indą išspausti sultis iš pusės turimų aviečių.
Kai agrastai sutirštės, į juos suberkite likusias avietes, cukrų, supilkite sultis ir pavirinkite.
Masę išpilstykite į stiklainius ir sterilizuokite 95- 100 °C temperatūroje apie 10- 20 minučių.
Tikrai labai gardus džemas su mažai kauliukų :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
