Moliūgų uogienė su vaisiais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 3 kilogramai | moliūgai |
| 2 vienetai | apelsinų |
| 1 | citrinos |
| 2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.
2.
Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.
3.
Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Moliūgų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Konservuotos cukinijos
-
Mėlynių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Obuolių košė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Saldūs obuoliukai
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
Moliūgų uogienė su vaisiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
3 kilogramai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.
Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.
Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Snaigė
2022-09-17 14:10
Jei uogienė atvėsusi, kam ją apvožti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
