
Kopūstų troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
20 vienetų | briuselio kopūstai (žiedų) |
5 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
1 | citrinų sultys |
1 vienetas | svogūnai (maži) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | nuoviras (nuo kopūstų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinęir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Plovas su baklažanais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
Kopūstų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Briuselio kopūstai, žiedų,
20 vienetų -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 -
Svogūnai, maži,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Krapai
- Pipirai
- Nuoviras, nuo kopūstų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinęir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...