Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.

Rusiškai troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | kazlėkai |
2 vienetai | bulvių |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti griežčiai
-
Porai su grybais
-
Porai su ryžiais
-
Troškinti kazlėkai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Daržovių troškinys
-
Risoto "Al Baloro"
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškintas lynas
-
Sojos troškinys su paprika
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Šutintas upėtakis
-
Vegetariškas troškinukas
-
Citrininiai ryžiai
-
Plovas
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
Rusiškai troškinti kazlėkai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...