200 gramų | kazlėkai |
2 vienetai | bulvių |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis, troškintas piene
- Virtas karšis
- Žuvies troškinys
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Virtas karšis su obuoliais
- Risoto "Al Baloro"
- Grybų troškinys moliniame inde
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Plovas su baklažanais
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Grybų troškinys
- Šutintas karšis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Grybai, troškinti su kmynais
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Troškinti brokoliai
Rusiškai troškinti kazlėkai
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.