Troškinta lydeka
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės aliejaus
2 valgomieji šaukštai sviestas
1 vienetas svogūnai
1 vienetas morkos
0.5 vieneto citrinos
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 kilogramas jūros lydeka
2 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žuvis supjaustoma, pasūdoma, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose, apkepinama aliejuje ir sudedama į puodą. Įpylus citrinos sulčių, sultinio ir įdėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, troškinama 15—20 min. Baigiant troškinti supilama grietinė. Lydeka tiekiama pusdubenyje su padažu, kuriame buvo troškinta. Tinka valgyti su virtomis bulvėmis, pupelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta lydeka

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalyta žuvis supjaustoma, pasūdoma, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose, apkepinama aliejuje ir sudedama į puodą. Įpylus citrinos sulčių, sultinio ir įdėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, troškinama 15—20 min. Baigiant troškinti supilama grietinė. Lydeka tiekiama pusdubenyje su padažu, kuriame buvo troškinta. Tinka valgyti su virtomis bulvėmis, pupelėmis.

Reklama:

Komentarai (6)


  • thailand 2011-01-05 09:25

    Perskaičius ,,prieskoninės daržovės" man be morko ir svogūno taip pat rikiuojasi salieras, petražolės šaknis, porai, pastarnokai :-)


  • Ramunė 2009-04-24 19:11

    Wilda, patikėk, valgio gaminime labai gerai nusimanau :-) bet atsakyti į Aistės klausimą išsamiai, deja, negalėjau, juk receptas ne mano ir netgi nebandytas ;-)


  • Wilda 2009-04-24 18:47

    Ramune jai zmogus truputuka nusimano valgio gaminime tai zino kad sviestas yra skonio stiprintojas %-) .Sis receptas truputuka keistai apibudintas ,bet tikrai neblogas.


  • Ramunė 2009-03-20 12:24

    Beje, man cias labai rtuksta zalumos - petrazoliu, krapu, baziliko...


  • Ramunė 2009-03-20 12:23

    Jei kepame aliejuje, tai gal sviestas naudojamas troskinimui %-) . o del tu darzoviu - ko gero taip : mork ir svogunas :-D


  • Aistė 2009-03-20 11:53

    O ką su sviestu daryt? Ir "prieskoninės daržovės" tai čia ta morka ir svogūnas? :nezinau:


Daugiau receptų