Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | aviečių |
| 250 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (šviežias, tarkuotas) |
| 1 vienetas | žalioji citrina (sultys) |
| 1 vienetas | žalioji citrina (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Vyšnios savo sultyse
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Avietės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
250 gramų -
Imbieras, šviežias, tarkuotas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Žalioji citrina, sultys,
1 vienetas -
Žalioji citrina, žievelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
