Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | aviečių |
250 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
3 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (šviežias, tarkuotas) |
1 vienetas | žalioji citrina (sultys) |
1 vienetas | žalioji citrina (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Vyšnių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Vyšnios savo sultyse
-
Erškėtuogių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Avietės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
250 gramų -
Imbieras, šviežias, tarkuotas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Žalioji citrina, sultys,
1 vienetas -
Žalioji citrina, žievelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...