Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | aviečių |
250 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
3 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (šviežias, tarkuotas) |
1 vienetas | žalioji citrina (sultys) |
1 vienetas | žalioji citrina (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Braškių uogienė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Aviečių ir persikų uogienė
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Rabarbarų uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Paprasta svarainių uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Paprasta žemuogių uogienė
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Aviečių uogienė- džemas
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Avietės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
250 gramų -
Imbieras, šviežias, tarkuotas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Žalioji citrina, sultys,
1 vienetas -
Žalioji citrina, žievelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...