Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.
Troškintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | ungurys |
| 2 vienetai | citrinos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai |
| 4 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| 0.5 stiklinės | obuolių sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Šutintas ungurys
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Kopūstų troškinys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Troškintas lynas
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Trinta bulvienė
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
Troškintas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
3 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Džiūvėsėliai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
