Troškintas ungurys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas ungurys
2 vienetai citrinos
1.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
3 vienetai svogūnai
1 vienetas salierai
4 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
3 vienetai gvazdikėliai
0.5 stiklinės obuolių sultys
šiek tiek druska
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek mairūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškintas ungurys

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų