Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 500 gramų | rudmėsės |
| 1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Sojos troškinys
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintos morkos
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Grybų troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Keptos bulvės su grybais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Daržovių troškinys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Žuvies troškinys
-
Troškinta lydeka
-
Midijų troškinys su daržovėmis
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
