
Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti griežčiai
-
Piene virta menkė
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Šutintas upėtakis
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Šutintas karosas
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...