
Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas karšis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Sojos troškinys
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Daržovių troškinys
-
Sojos troškinys su paprika
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Porai su ryžiais
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti salierai
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Citrininiai ryžiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinti kopūstai
-
Šutintas upėtakis
-
Džambalaja
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...