
Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas sterkas
-
Virtas karšis
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Kopūstienė su grybais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Troškintos bulvės
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Šutintas karšis
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Kuskuso troškinys
-
Troškinti porai
-
Dvariškių troškinys
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Troškintos bulvės
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti kazlėkai
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...