Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas sterkas
- Višta, troškinta su česnaku
- Švieži troškinti kopūstai
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Troškinti kazlėkai
- Karpis, šutintas aluje
- Avižinių dribsnių plovas
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Troškinti rauginti kopūstai
- Įdarytos kaliaropės
- Žuvies filė
- Troškinti kopūstai
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Troškinti brokoliai
- Plovas su baklažanais
- Grikių košė su daržovėmis
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Troškinta menkė (ubagiškai)
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...