
Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Daržovių troškinys
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Virtas sterkas
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Žuvies troškinys
-
Troškinti griežčiai
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Graikiška žuvies filė
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...