Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas vėgėlė
2 valgomieji šaukštai sviestas
0.5 stiklinės kvietiniai miltai
1 stiklinė obuolių sultys
2 stiklinės grybai (apvirti)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas marinuoti agurkai
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Nesąmonė 2017-07-09 20:22

    Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.


  • kri 2015-08-27 12:35

    skanaia atrodo


  • (anonimas) 2009-11-23 16:42

    :super:


  • (anonimas) 2009-02-09 19:17

    :bloga:


Daugiau receptų