
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vėgėlė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 stiklinės | grybai (apvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys su paprika
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinti topinambai
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Kuskuso troškinys
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti brokoliai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinta žuvis
-
Keptos bulvės su grybais
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Šutintas karosas
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti griežčiai
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vėgėlė,
1 kilogramas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Grybai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
-
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
-
(anonimas)
2009-11-23 16:42
:super:
-
(anonimas)
2009-02-09 19:17
:bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...