Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vėgėlė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 stiklinės | grybai (apvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta bulvienė
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Troškintos bulvės
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Ryžiai su kiaušiniais
- Plovas su baklažanais
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Baravykai svogūnų padaže
- Šutintas ungurys
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Virtas karšis su obuoliais
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Troškinti griežčiai
- Švieži troškinti kopūstai
- Troškinti kopūstai su morkomis
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vėgėlė,
1 kilogramas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Grybai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
-
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
-
(anonimas)
2009-11-23 16:42
:super:
-
(anonimas)
2009-02-09 19:17
:bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...