1 kilogramas | vėgėlė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 stiklinės | grybai (apvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Daržovių troškinys su makaronais
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Šutintas karšis
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Vištienos kamuoliukai
- Žuvies filė
- Šutintas karosas
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Troškinti daržovių suktinukai
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Troškinti rauginti kopūstai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Sojos troškinys su paprika
- Šutintas ungurys
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Virtas sterkas
- Menkės ir kopūstų troškinys
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Paruošimo laikas:
-
Vėgėlė,
1 kilogramas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Grybai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Komentarai (11)
-
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
-
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
-
(anonimas)
2009-11-23 16:42
:super:
-
(anonimas)
2009-02-09 19:17
:bloga: