
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vėgėlė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 stiklinės | grybai (apvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies troškinys
-
Troškinti griežčiai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškinta žuvis
-
Troškintas lynas
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti burokėliai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Trinta bulvienė
-
Troškinti kopūstai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vėgėlė,
1 kilogramas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Grybai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
-
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
-
(anonimas)
2009-11-23 16:42
:super:
-
(anonimas)
2009-02-09 19:17
:bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...