šiek tiek | mairūnas |
1 kilogramas | karosai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | obuoliai (džiovinti) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Midijų troškinys su daržovėmis
- Daržovių troškinys
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Šutintos morkos
- Troškinti porai
- Džambalaja
- Troškintas daržovių garnyras
- Krevetės afrikietiškai
- Kepti rauginti kopūstai
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Grybų troškinys moliniame inde
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Graikiška žuvies filė
- Troškinti žiediniai kopūstai
Šutintas karosas
- Paruošimo laikas:
- Mairūnas
-
Karosai,
1 kilogramas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Obuoliai, džiovinti
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.