Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
Šutintas karosas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | mairūnas |
| 1 kilogramas | karosai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 4 vienetai | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| 1 vienetas | poras |
| šiek tiek | obuoliai (džiovinti) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinta žuvis
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Karpis, troškintas piene
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Troškinti kazlėkai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Krevetės afrikietiškai
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Grikių košė su daržovėmis
Šutintas karosas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Mairūnas
-
Karosai,
1 kilogramas -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Obuoliai, džiovinti
- Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
