Jūros lydeka Graikiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jūros lydeka (jūros) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvies file įtrinti druska, pipirais, apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintuose rebaluose. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, morkas stambiai sutarkuoti ir truputi troškinti pomidorų padaže. Į daržoves sudėti žuvies gabalėlius ir uždengus dar 15min. troškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Troškintas lynas
-
Menkės kotletukai
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kepta skumbrė
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvis su persikais
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Žuvis su brokoliais
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Jūros lydeka Graikiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, jūros,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies file įtrinti druska, pipirais, apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintuose rebaluose. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, morkas stambiai sutarkuoti ir truputi troškinti pomidorų padaže. Į daržoves sudėti žuvies gabalėlius ir uždengus dar 15min. troškinti.
Reklama:
Komentarai (3)
-
nu
2015-01-26 17:50
net nezinojom ,kad cia graikiskai atseit
-
lietuve
2014-12-21 11:26
O kodel graikiskai, mes tokia pat darom ir lietuviskai:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
