
Bulvių guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | agurkų (rauginti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
100 gramų | grietinė |
3 vienetai | česnakas |
2 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinti kalmarai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Porai su grybais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti kopūstai
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Šutintas ungurys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Kopūstienė su grybais
Bulvių guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
4 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
100 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Sultinys,
2 stiklinės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...