Bulvių guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 10 vienetų | bulvių |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | agurkų (rauginti) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 100 gramų | grietinė |
| 3 vienetai | česnakas |
| 2 stiklinės | sultinys |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti topinambai
-
Troškintas sterkas
-
Žuvies troškinys
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinti griežčiai
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Grybų troškinys
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Gardus daržovių troškinys
-
Žuvies filė
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Bulvių guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
4 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
100 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Sultinys,
2 stiklinės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
