Bulvių guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 10 vienetų | bulvių |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | agurkų (rauginti) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 100 gramų | grietinė |
| 3 vienetai | česnakas |
| 2 stiklinės | sultinys |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas ungurys
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinti brokoliai
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Porai su grybais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Daržovių troškinys
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinti porai
-
Karpis, troškintas piene
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Daržovių troškinys
Bulvių guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
4 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
100 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Sultinys,
2 stiklinės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
