Bulvių guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | agurkų (rauginti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
100 gramų | grietinė |
3 vienetai | česnakas |
2 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti brokoliai
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Ukrainietiški ryžiai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Troškinti kazlėkai
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Šutintas karšis
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Troškinys su soja (mėsa)
- Kepti rauginti kopūstai
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Trinta bulvienė
- Troškinti agurkai
- Šutintas karosas
- Grybų troškinys
- Troškinta žuvis
Bulvių guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
4 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
100 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Sultinys,
2 stiklinės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...