
Bulvių guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | agurkų (rauginti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
100 gramų | grietinė |
3 vienetai | česnakas |
2 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinti salierai
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Pomidorai su svogūnais
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Kopūstų troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta lašiša
-
Daržovių troškinys
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškinti pievagrybiai
-
Šutintas karšis
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškinta lydeka
-
Troškinta žuvis su morkomis
Bulvių guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
4 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
100 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Sultinys,
2 stiklinės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...