Karštos troškintos voveraitės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas salierai
1 vienetas poras
šiek tiek petražolės
1 vienetas morkos
šiek tiek druska
1.5 stiklinės sultinys (mėsos)
3 valgomieji šaukštai sviestas
500 gramų voveraitės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštos troškintos voveraitės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • as 2009-07-26 17:28

    %-)


Daugiau receptų