Karštos troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | poras |
| šiek tiek | petražolės |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | druska |
| 1.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 500 gramų | voveraitės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinti salierai
-
Kopūstienė su grybais
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškinti kalmarai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Troškintos bulvės
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Piene virta menkė
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškinti burokėliai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Grikių košė su daržovėmis
Karštos troškintos voveraitės
Komentarai:
15
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Druska
-
Sultinys, mėsos,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Voveraitės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
