Karštos troškintos voveraitės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
1.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
500 gramų | voveraitės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių troškinys su makaronais
- Citrininiai ryžiai
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Troškintos bulvės
- Švieži troškinti kopūstai
- Šutintas upėtakis
- Grybai, troškinti su kmynais
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Graikiška žuvies filė
- Keptos bulvės su grybais
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Krevetės afrikietiškai
- Troškinti griežčiai
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Trinta bulvienė
- Grikių košė su daržovėmis
- Šutintos morkos su žirneliais
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
Karštos troškintos voveraitės
Komentarai:
15
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Druska
-
Sultinys, mėsos,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Voveraitės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...