Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).
Virtas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | starkis |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Šutintas ungurys
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Kuskuso troškinys
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškintas sterkas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti kazlėkai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinta lydeka
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Dvariškių troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Jūros lydeka Graikiškai
Virtas sterkas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
