Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).

Virtas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | starkis |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džambalaja
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Šutintos morkos
-
Virtas karšis
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Porai su grybais
-
Troškintos voveraitės
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinta vištiena
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Asturiškai pagaminta žuvis
Virtas sterkas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...