Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).
Virtas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | starkis |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plovas
- Višta, troškinta su česnaku
- Daržovių troškinys
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Troškinti topinambai
- Ryžių rizotas su grybais
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Troškinta žuvis
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Žuvies filė
- Šutintas karšis
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Troškinti kopūstai
- Kelmučių kotletukai
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Troškintos voveraitės
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Kepti rauginti kopūstai
- Šutintas karosas
- Citrininiai ryžiai
Virtas sterkas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...