
300 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | ryžiai |
šiek tiek | bulvių |
Grietinės, 2 šaukštai
Česnako, 1 vienetas
Sojos padažo
Raudonųjų pipirų prieskonių
Pievagrybius sumesti į keptuvę, užpilti aliejaus, raudonujų pipirų ir pradėti kepti. Tuo metu supjaustyti pusę česnako, sumaišyti su sojos padažu nedideliame dubenėlyje.
Pievagrybiams bekepant, įdėti kelis gerus šaukštus grietinės, supilti sojos ir česnakų mišinį ir gerai viską išmaišyti.
Išvirtus ryžius sudėti į keptuvę jau prieš baigiant kepti, o baigus kepti, įdėti į dubenį ar lėkštę ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Sojos faršas su makaronais
-
Pasta su grill baklažanais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Makaronai su daržovėmis
-
Ryžių pyragas su silke
-
Jūreiviški makaronai
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Vištiena su ryžiais
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Makaronai su moliūgu
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Vištienos troškinys
-
Makaronai su faršu
-
Plovas su baklažanais
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže

- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Ryžiai,
100 gramų - Bulvės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui reikės:
Grietinės, 2 šaukštai
Česnako, 1 vienetas
Sojos padažo
Raudonųjų pipirų prieskonių
Pievagrybius sumesti į keptuvę, užpilti aliejaus, raudonujų pipirų ir pradėti kepti. Tuo metu supjaustyti pusę česnako, sumaišyti su sojos padažu nedideliame dubenėlyje.
Pievagrybiams bekepant, įdėti kelis gerus šaukštus grietinės, supilti sojos ir česnakų mišinį ir gerai viską išmaišyti.
Išvirtus ryžius sudėti į keptuvę jau prieš baigiant kepti, o baigus kepti, įdėti į dubenį ar lėkštę ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Komentarai (7)
-
Janina
2018-06-16 19:02
Gal ir skanu, dar neragavau, bet ryžiai ir dar bulvės. ..Mano manymu arba ryžiai, arba bulvės. Vieną dieną su ryžiais ir jei liko, tai išsivirkim bulvių prie pievagrybių .
-
dzeimis oliveriukas
2014-11-02 13:42
nu ciatai gastronomijos virsune.. da prietranka autore pamirso paminet kad duonos ar batono patiekti. ble ryzys bulve ir batonas, nu konkretus runkeliu jovalas
-
Andriana
2014-03-23 15:16
Na tiesiog super, paprasta ir labai saknu :) Ačiū!!! :)
-
JOLANTA
2009-10-07 22:03
NEISMANOT APIE MAISTA TAI NEKOMENTUOKIT,kas moka vantazuoti tas skanei ir gamina,o cia gal ir skanu...niekad nepeikit jei neragave ;-) :super2:
-
Lapas
2009-06-16 19:59
kad piena su sultim daznai geria :D
-
rasiuke
2009-06-16 15:19
nu cia kas per nesamone :-D ,su ryziais pievagrybiai ir dar patiekti su bulvemis,cia tas pats kas gerti piena su sultim..tai jei jau yra ryziai-kam tos bulves,gal kas pasakytu?? ;-)