Arbūzų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
250 gramų | arbūzų |
250 gramų | braškės |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
2.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
3.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
4.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
5.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
6.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Erškėtuogių uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Paprasta vyšnių uogienė
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
- Obuolių košė
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Aviečių uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Spanguolių uogienė
Arbūzų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
300 gramų -
Arbūzai,
250 gramų -
Braškės,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...