
Arbūzų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
250 gramų | arbūzų |
250 gramų | braškės |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
2.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
3.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
4.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
5.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
6.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Juodų serbentų uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Žemuogės cukruje
Arbūzų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
300 gramų -
Arbūzai,
250 gramų -
Braškės,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...