
Arbūzų ir braškių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
250 gramų | arbūzų |
250 gramų | braškės |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
2.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
3.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
4.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
5.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
6.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių džemas su karamele
-
Moliūgų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Uogienė su rabarbarais
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Konservuotos cukinijos
Arbūzų ir braškių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
300 gramų -
Arbūzai,
250 gramų -
Braškės,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...