
Vištienos kamuoliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | vištiena (file, virta) |
1 valgomasis šaukštas | avokadų |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 vienetai | agurkų |
2 | pomidorai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvirti vištienos filė ir susmulkinti. Svogūną, avokado minkštimą taip pat susmulkinti ir sumaišyti su vištiena ir majonezu (galima naudoti elektrini smulkintuvą). Iš masės, drėgnomis rankomis, formuoti kamuoliukus. Kamuoliukus gražiai išdėlioti lėkštėje, išklotoje salotų lapais ir patiekti su supjaustytais agurkais ir pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Šutintas upėtakis
-
Trinta bulvienė
-
Troškintas sterkas
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Virtas sterkas
-
Plovas su baklažanais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Žuvies troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Gardus daržovių troškinys
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Piene virta menkė
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
Vištienos kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file, virta,
100 gramų -
Avokadai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti vištienos filė ir susmulkinti. Svogūną, avokado minkštimą taip pat susmulkinti ir sumaišyti su vištiena ir majonezu (galima naudoti elektrini smulkintuvą). Iš masės, drėgnomis rankomis, formuoti kamuoliukus. Kamuoliukus gražiai išdėlioti lėkštėje, išklotoje salotų lapais ir patiekti su supjaustytais agurkais ir pomidorais.
Reklama:
Komentarai (1)
-
lina
2017-06-01 10:38
o nuotrauka tai kito recepto
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...