
Vištienos kamuoliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | vištiena (file, virta) |
1 valgomasis šaukštas | avokadų |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 vienetai | agurkų |
2 | pomidorai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvirti vištienos filė ir susmulkinti. Svogūną, avokado minkštimą taip pat susmulkinti ir sumaišyti su vištiena ir majonezu (galima naudoti elektrini smulkintuvą). Iš masės, drėgnomis rankomis, formuoti kamuoliukus. Kamuoliukus gražiai išdėlioti lėkštėje, išklotoje salotų lapais ir patiekti su supjaustytais agurkais ir pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškinti kalmarai
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Krevetės afrikietiškai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti pievagrybiai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Karpis, troškintas piene
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinta lydeka
Vištienos kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file, virta,
100 gramų -
Avokadai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti vištienos filė ir susmulkinti. Svogūną, avokado minkštimą taip pat susmulkinti ir sumaišyti su vištiena ir majonezu (galima naudoti elektrini smulkintuvą). Iš masės, drėgnomis rankomis, formuoti kamuoliukus. Kamuoliukus gražiai išdėlioti lėkštėje, išklotoje salotų lapais ir patiekti su supjaustytais agurkais ir pomidorais.
Reklama:
Komentarai (1)
-
lina
2017-06-01 10:38
o nuotrauka tai kito recepto
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...