
Dvariškių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
25 gramai | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
400 gramų | bulvių |
500 gramų | veršiena |
350 gramų | grybai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Piene virta menkė
-
Troškinti kopūstai
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Bulvių guliašas
-
Troškinti griežčiai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Vištienos kamuoliukai
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Šutintas karosas
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
Dvariškių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
1 stiklinė -
Bulvės,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...