Dvariškių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 25 gramai | sviestas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 400 gramų | bulvių |
| 500 gramų | veršiena |
| 350 gramų | grybai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinta lašiša
-
Troškinti agurkai
-
Troškintos voveraitės
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Šutintas karšis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Daržovių troškinys
-
Sojos troškinys
-
Troškinti burokėliai
-
Grybų troškinys
-
Šutintas karosas
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Dvariškių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
1 stiklinė -
Bulvės,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
