
Dvariškių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
25 gramai | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
400 gramų | bulvių |
500 gramų | veršiena |
350 gramų | grybai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti griežčiai
-
Porai su grybais
-
Porai su ryžiais
-
Troškinti kazlėkai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Daržovių troškinys
-
Risoto "Al Baloro"
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškintas lynas
-
Sojos troškinys su paprika
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Šutintas upėtakis
-
Vegetariškas troškinukas
-
Citrininiai ryžiai
-
Plovas
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
Dvariškių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
1 stiklinė -
Bulvės,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...