Dvariškių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 25 gramai | sviestas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 400 gramų | bulvių |
| 500 gramų | veršiena |
| 350 gramų | grybai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Plovas
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Troškinti kopūstai
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Bulvių guliašas
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Troškinti porai
-
Karpis, troškintas piene
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Krevetės afrikietiškai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
Dvariškių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
1 stiklinė -
Bulvės,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
