
Dvariškių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
25 gramai | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
400 gramų | bulvių |
500 gramų | veršiena |
350 gramų | grybai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Plovas su baklažanais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
Dvariškių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
1 stiklinė -
Bulvės,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Prieskoniai, mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...