Šviežias daržoves ir pievagrybius patroškinti aliejuje, kad suminkštėtų.
Daržoves sudėti ant lavašo ir susukti.
Supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius sudėti į kepimo skardą ir užpilti padažu.
Padažas: į verdantį vandenį sudėti prieskonius ir pomidorų padažą, gerai išmaišyti.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Tiekite su grietinėlės ar grietinės padažu ir žalumynais.
Troškinti daržovių suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | daržovės (morkos, bulvės, cukinija ir t.t.) |
| 150 gramų | pievagrybiai |
| 5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 450 mililitrų | vanduo |
| 1 vienetas | lavašas |
| šiek tiek | prieskoniai (druska, pipirai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Apkepas „La Graikija“
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kopūstų tortas
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Blynai su kopūstais
-
Paprikos su įdaru
-
Kukurūzų apkepas
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Burokėlių blynai su varške
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
"Laukinė" cukinija
-
Grilyje keptos daržovės
-
Midijos su špinatais
-
Bulvių ir špinatų apkepas
Troškinti daržovių suktinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Daržovės, morkos, bulvės, cukinija ir t.t.,
300 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
450 mililitrų -
Lavašas,
1 vienetas - Prieskoniai, druska, pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias daržoves ir pievagrybius patroškinti aliejuje, kad suminkštėtų.
Daržoves sudėti ant lavašo ir susukti.
Supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius sudėti į kepimo skardą ir užpilti padažu.
Padažas: į verdantį vandenį sudėti prieskonius ir pomidorų padažą, gerai išmaišyti.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Tiekite su grietinėlės ar grietinės padažu ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
