Šviežias daržoves ir pievagrybius patroškinti aliejuje, kad suminkštėtų.
Daržoves sudėti ant lavašo ir susukti.
Supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius sudėti į kepimo skardą ir užpilti padažu.
Padažas: į verdantį vandenį sudėti prieskonius ir pomidorų padažą, gerai išmaišyti.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Tiekite su grietinėlės ar grietinės padažu ir žalumynais.
Troškinti daržovių suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | daržovės (morkos, bulvės, cukinija ir t.t.) |
150 gramų | pievagrybiai |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
450 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | lavašas |
šiek tiek | prieskoniai (druska, pipirai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su moliūgais
- Ryžių pudingas
- Salierai tešloje
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Kukurūzų apkepas
- Įdaryti pomidorai
- Burokėlių kotletai
- Vištienos užkepėlė
- Vegetariški balandėliai
- Cukinijų žiedeliai
- Kvietinių miltų blynai
- Aguročiai su grybais
- Įdaryti pomidorai
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Moliūgų blynai
- Kukurūzų maltiniai
- Troškinti agurkai su įdaru
- Įdarytas moliūgas
- Lietinių tortas
- Troškinys čenachinėse
Troškinti daržovių suktinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Daržovės, morkos, bulvės, cukinija ir t.t.,
300 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
450 mililitrų -
Lavašas,
1 vienetas - Prieskoniai, druska, pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias daržoves ir pievagrybius patroškinti aliejuje, kad suminkštėtų.
Daržoves sudėti ant lavašo ir susukti.
Supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius sudėti į kepimo skardą ir užpilti padažu.
Padažas: į verdantį vandenį sudėti prieskonius ir pomidorų padažą, gerai išmaišyti.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Tiekite su grietinėlės ar grietinės padažu ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...