Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.

Troškinta žuvis su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta lašiša
-
Papuošta kepta lydeka
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Lašišos vėrinukai
-
Žuvies kotletai
-
Žuvis su migdolais
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Krevečių užkepėlė
-
Kepta lydeka
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Keptos plekšnės
-
Įdaryta lazanija
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta lašiša
-
Keptas starkis
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Lašišos troškinys
Troškinta žuvis su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...