
Troškinti kopūstai su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | kopūstai (konservuoti jūros) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti topinambai
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Plovas
-
Daržovių troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinta lydeka
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Kelmučių kotletukai
-
Vegetariškas troškinukas
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Graikiška žuvies filė
-
Piene virta menkė
Troškinti kopūstai su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kopūstai, konservuoti jūros,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...