
Troškinti kopūstai su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | kopūstai (konservuoti jūros) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Šutintas karosas
-
Virtas karšis
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Porai su ryžiais
-
Troškinta žuvis
-
Šutintas ungurys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Sojos troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškintos voveraitės
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Bulvių guliašas
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškintas sterkas
Troškinti kopūstai su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kopūstai, konservuoti jūros,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...