Troškinti kopūstai su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | rauginti kopūstai |
| 100 gramų | kopūstai (konservuoti jūros) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | paprika |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Risoto "Al Baloro"
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinta lydeka
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškinti topinambai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Plovas su baklažanais
Troškinti kopūstai su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kopūstai, konservuoti jūros,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
