
Troškinti kopūstai su morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | kopūstai (konservuoti jūros) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Troškinta lydeka
-
Porai su ryžiais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Šutintas karosas
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškintas ungurys
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Kelmučių kotletukai
-
Gardus daržovių troškinys
-
Sojos troškinys
-
Grybų troškinys
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti svogūnai su riebalais
Troškinti kopūstai su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kopūstai, konservuoti jūros,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...