
Grikių košė su daržovėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
šiek tiek | lauro lapų |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 vienetas | paprika (vid. dyd.) |
1 stiklinė | grikiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvirkite birią grikių košę. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, papriką-juostelėmis, pomidorus nuplikykite ir nulupkite odelę, po to juos supjaustykite gabaliukais. Daržoves pakepkite su aliejumi, kol suminkštės, tada sudėkite grikių košę, įmeskite lauro lapelius, įpilkite sojų padažą ir troškinkite apie 5 min. ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Daržovių troškinys
-
Bulvių guliašas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Porai su ryžiais
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Šutintas karšis
-
Troškintos bulvės
Grikių košė su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
- Lauro lapai
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai - Druska
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, vid. dyd.,
1 vienetas -
Grikiai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite birią grikių košę. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, papriką-juostelėmis, pomidorus nuplikykite ir nulupkite odelę, po to juos supjaustykite gabaliukais. Daržoves pakepkite su aliejumi, kol suminkštės, tada sudėkite grikių košę, įmeskite lauro lapelius, įpilkite sojų padažą ir troškinkite apie 5 min. ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...