
Grikių košė su daržovėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
šiek tiek | lauro lapų |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 vienetas | paprika (vid. dyd.) |
1 stiklinė | grikiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvirkite birią grikių košę. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, papriką-juostelėmis, pomidorus nuplikykite ir nulupkite odelę, po to juos supjaustykite gabaliukais. Daržoves pakepkite su aliejumi, kol suminkštės, tada sudėkite grikių košę, įmeskite lauro lapelius, įpilkite sojų padažą ir troškinkite apie 5 min. ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti porai
-
Šutintos morkos
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Žuvies filė
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškinti salierai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Citrininiai ryžiai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
Grikių košė su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
- Lauro lapai
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai - Druska
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, vid. dyd.,
1 vienetas -
Grikiai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite birią grikių košę. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, papriką-juostelėmis, pomidorus nuplikykite ir nulupkite odelę, po to juos supjaustykite gabaliukais. Daržoves pakepkite su aliejumi, kol suminkštės, tada sudėkite grikių košę, įmeskite lauro lapelius, įpilkite sojų padažą ir troškinkite apie 5 min. ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...