Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su baklažanais
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinta žuvis
-
Troškintos bulvės
-
Troškintos bulvės
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinti topinambai
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Sojos troškinys
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
