Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Graikiška žuvies filė
- Jūros lydeka Graikiškai
- Troškinti rauginti kopūstai
- Ukrainietiški ryžiai
- Grybų troškinys
- Troškinti kopūstai
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Višta, troškinta su česnaku
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Kopūstų troškinys
- Troškinti griežčiai
- Kelmučių kotletukai
- Vištienos kamuoliukai
- Karpis, troškintas piene
- Troškinti kazlėkai
- Risoto "Al Baloro"
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Lynas, troškintas su kopūstais
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...