
Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Bulvių guliašas
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Šutintas ungurys
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Žuvies filė
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Sojos troškinys
-
Žuvies troškinys
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...