
Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti salierai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinta lašiša
-
Troškintos bulvės
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinti topinambai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Dvariškių troškinys
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Troškinti griežčiai
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...