
Baravykai svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai (kepurėlės) |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Virtas sterkas
-
Troškinti griežčiai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškintos voveraitės
-
Sojos troškinys su paprika
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškintos bulvės
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Daržovių troškinys
-
Troškinta lydeka
Baravykai svogūnų padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, kepurėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (7)
-
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
-
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...