
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | pomidorų padažas |
0.3 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškinta vištiena
-
Šutintas karosas
-
Žuvies troškinys
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Daržovių troškinys
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Troškinta lašiša
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Kuskuso troškinys
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Troškinti kazlėkai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
30 gramų -
Aliejus,
1/3 stiklinės - Petražolės
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...