Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų paprika
3 vienetai svogūnai
30 gramų pomidorų padažas
0.3 stiklinės aliejaus
šiek tiek petražolės
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų