
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | pomidorų padažas |
0.3 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos voveraitės
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Piene virta menkė
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškinti porai
-
Virtas karšis
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
30 gramų -
Aliejus,
1/3 stiklinės - Petražolės
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...