Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | paprika |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 30 gramų | pomidorų padažas |
| 0.3 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti porai
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Porai su ryžiais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Plovas su baklažanais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Bulvių guliašas
-
Troškinta lydeka
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Šutintas karšis
-
Kuskuso troškinys
-
Troškinta lašiša
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
30 gramų -
Aliejus,
1/3 stiklinės - Petražolės
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
