Grybai, troškinti baltajame vyne
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų grybai (švieži)
3 valgomieji šaukštai sviestas
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
3 valgomieji šaukštai vynas (baltas)
1 vienetas česnakas (skiltelė)
šiek tiek petražolės
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grybai, troškinti baltajame vyne

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.

Reklama:

Komentarai (3)


  • as2 2011-02-16 02:14

    kodel moderatoriai neistrina neisaukletu zmoniu komentaru... :stop: o siaip receptas geras :super:


  • (anonimas) 2009-08-10 20:07

    :-D %-) :soku2:


  • (anonimas) 2009-08-10 20:06

    :-D


Daugiau receptų