Kopūstą ir morką sutarkuokite.
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)

Pupelių ir kopūstų troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
400 mililitrų | vanduo |
200 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti porai
-
Šutintas karosas
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Citrininiai ryžiai
-
Troškinti agurkai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
Pupelių ir kopūstų troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vanduo,
400 mililitrų -
Pupelės, konservuotos,
200 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą ir morką sutarkuokite.
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2012-11-26 18:39
prie ingridientu neparasyta, kad reikia ir svoguno... Nusipirkau visko, o kad svoguno reikia, tai tik aprasyme perksaiciau...
-
0.0
2012-01-31 16:27
Dvigubas uztaisas :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...