2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
400 mililitrų | vanduo |
200 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Krevetės afrikietiškai
- Troškintos voveraitės
- Pomidorai su svogūnais
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Troškinta vištiena
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Džambalaja
- Plovas
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškinti salierai
- Piene virta menkė
- Troškinti pievagrybiai
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Porai su grybais
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškintas ungurys
- Šutintas upėtakis
Pupelių ir kopūstų troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vanduo,
400 mililitrų -
Pupelės, konservuotos,
200 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą ir morką sutarkuokite.
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2012-11-26 18:39
prie ingridientu neparasyta, kad reikia ir svoguno... Nusipirkau visko, o kad svoguno reikia, tai tik aprasyme perksaiciau...
-
0.0
2012-01-31 16:27
Dvigubas uztaisas :D