
Troškinys su ankštiniais pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | paprika |
750 gramų | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
6 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Dvariškių troškinys
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Piene virta menkė
-
Žuvies troškinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Vištienos kamuoliukai
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinta žuvis su morkomis
Troškinys su ankštiniais pipirais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
750 gramų -
Pomidorai,
750 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...