Troškinys su ankštiniais pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 750 gramų | paprika |
| 750 gramų | pomidorai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | margarinas |
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškintas sterkas
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Piene virta menkė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Bulvių guliašas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Kopūstų troškinys
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Šutintas karšis
Troškinys su ankštiniais pipirais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
750 gramų -
Pomidorai,
750 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
