
Troškinys su ankštiniais pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | paprika |
750 gramų | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
6 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškintos bulvės
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti kopūstai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinti griežčiai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Daržovių troškinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinta vištiena
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinta žuvis
-
Šutintas karšis
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Asturiškai pagaminta žuvis
Troškinys su ankštiniais pipirais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
750 gramų -
Pomidorai,
750 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...