
Troškinys su ankštiniais pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | paprika |
750 gramų | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
6 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Kuskuso troškinys
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Kelmučių kotletukai
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinti topinambai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Žuvies troškinys
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
Troškinys su ankštiniais pipirais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
750 gramų -
Pomidorai,
750 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami. Pipirai nuplaunami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi plonais skridinėliais, sudedami prie svogūnų ir 15 min. patroškinami. Stambiai supjaustyti pomidorai truputį pakepinami kartu su svogūnais ir pipirais. Viskas pasūdoma. Kiaušiniai suplakami, pasūdomi, užpilami ant pakepintų daržovių, dar truputį patroškinama ant mažos ugnies ir paduodama valgyti su biria ryžių koše, bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...