Troškinti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | burokėliai |
| 100 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Daržovių troškinys
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškinti griežčiai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Virtas sterkas
-
Troškinti agurkai
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Plovas su baklažanais
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti porai
Troškinti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
