
Troškinti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinta lydeka
-
Troškintas lynas
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Vištienos kamuoliukai
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Kopūstų troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintos morkos
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Risoto "Al Baloro"
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
Troškinti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...