Troškinti burokėliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų burokėliai
100 gramų sviestas
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas acto
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti burokėliai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų