Troškinti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Piene virta menkė
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Troškintas daržovių garnyras
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Troškinti salierai
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Troškintos bulvės
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Šutintas upėtakis
- Troškinti topinambai
- Troškinta žuvis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Višta, troškinta su česnaku
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Amerikietiškas sūrio troškinys
Troškinti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...