Sumaišome varškės sūrį, 1 kiaušinį, cukrų ir miltus. Minkome tešlą, ji turi būti šiek tiek lipni.
Tešlą iškočiojame ir ant jos dedame bananus, o tada suvyniojame.
Aptepame kiaušinio plakiniu, tada tirpintu sviestu ir apibarstome miltais.
Kepame 180-200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 30 minučių.
Batonas su banano įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | varškės sūris |
| 6 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1.5 vieneto | bananai |
| šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Obuolių duona
-
Sūrūs riestainiai
-
Bananų duonelė
-
Rūpių miltų duona
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Naminė balta duona
-
Naminė bulka su sezamais
-
Aguoninis pyragas
-
Ruginė duona
-
Ruginių miltų bandelės
-
Pita
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Duona su žalumynais
-
naminė duonelė
-
Krapų duona
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Bulka "Pynutė"
-
Medaus duona
Batonas su banano įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškės sūris,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai,
1.5 vieneto - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome varškės sūrį, 1 kiaušinį, cukrų ir miltus. Minkome tešlą, ji turi būti šiek tiek lipni.
Tešlą iškočiojame ir ant jos dedame bananus, o tada suvyniojame.
Aptepame kiaušinio plakiniu, tada tirpintu sviestu ir apibarstome miltais.
Kepame 180-200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
