Sumaišome varškės sūrį, 1 kiaušinį, cukrų ir miltus. Minkome tešlą, ji turi būti šiek tiek lipni.
Tešlą iškočiojame ir ant jos dedame bananus, o tada suvyniojame.
Aptepame kiaušinio plakiniu, tada tirpintu sviestu ir apibarstome miltais.
Kepame 180-200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 30 minučių.

Batonas su banano įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | varškės sūris |
6 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1.5 vieneto | bananai |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Kopūstų duonelė
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Sodininkų duona
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Naminė balta duona
-
Pyragas su razinomis
-
Albinos duona
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Vatikano duona
-
Pikantiška duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Totorių duona
-
Grūdėtoji duona
-
Citrinų duona
-
Sėlenų duona
-
Česnakinė duona
-
Mano naminė duona
-
Šventinė spalvota mielinė pynė
-
Kepenėlių duona
Batonas su banano įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškės sūris,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai,
1.5 vieneto - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome varškės sūrį, 1 kiaušinį, cukrų ir miltus. Minkome tešlą, ji turi būti šiek tiek lipni.
Tešlą iškočiojame ir ant jos dedame bananus, o tada suvyniojame.
Aptepame kiaušinio plakiniu, tada tirpintu sviestu ir apibarstome miltais.
Kepame 180-200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...