Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
60 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
20 gramų džiūvėsėliai
80 gramų šokoladas
200 gramų graikiniai riešutai
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų cukraus pudra
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 arbatinis šaukštelis romas
10 vienetų kinkanai
1 arbatinis šaukštelis rozmarinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti. Suberti džiūvėsėlius, tarkuotą šokoladą, maltus riešutus, įmušti kiaušinius, suberti cukrų su vanile, supilti romą ir suminkyti gana kietą tešlą. Padarytus rutuliukus apvolioti cukraus pudros ir cukraus su vanile mišinyje. Į rutuliuko vidų įspausti susmulkinto kankano gabaliuką. Kai kuriuos duoniukus dar pabarsčiau rozmarinu, norisi pikantiškumo. Išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepti 150°C temperatūroje apie 18 min.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti. Suberti džiūvėsėlius, tarkuotą šokoladą, maltus riešutus, įmušti kiaušinius, suberti cukrų su vanile, supilti romą ir suminkyti gana kietą tešlą. Padarytus rutuliukus apvolioti cukraus pudros ir cukraus su vanile mišinyje. Į rutuliuko vidų įspausti susmulkinto kankano gabaliuką. Kai kuriuos duoniukus dar pabarsčiau rozmarinu, norisi pikantiškumo. Išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepti 150°C temperatūroje apie 18 min.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų