Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti. Suberti džiūvėsėlius, tarkuotą šokoladą, maltus riešutus, įmušti kiaušinius, suberti cukrų su vanile, supilti romą ir suminkyti gana kietą tešlą. Padarytus rutuliukus apvolioti cukraus pudros ir cukraus su vanile mišinyje. Į rutuliuko vidų įspausti susmulkinto kankano gabaliuką. Kai kuriuos duoniukus dar pabarsčiau rozmarinu, norisi pikantiškumo. Išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepti 150°C temperatūroje apie 18 min.
Skanaus.

Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
60 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
20 gramų | džiūvėsėliai |
80 gramų | šokoladas |
200 gramų | graikiniai riešutai |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | romas |
10 vienetų | kinkanai |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
naminė duonelė
-
Duona su svogūnais
-
Pikantiška duona
-
Bulvių duona su kmynais
-
Pita
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Duona su prieskoniais
-
Duona be glitimo
-
Saldi bananų duona
-
Pyragas su razinomis
-
Ruginių miltų bandelės
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Rūpių miltų duona
-
Prancūziška duona
-
Juoda ruginė duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Bulka "Pynutė"
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Aguoninis pyragas
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
20 gramų -
Šokoladas,
80 gramų -
Graikiniai riešutai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Romas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kinkanai,
10 vienetų -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti. Suberti džiūvėsėlius, tarkuotą šokoladą, maltus riešutus, įmušti kiaušinius, suberti cukrų su vanile, supilti romą ir suminkyti gana kietą tešlą. Padarytus rutuliukus apvolioti cukraus pudros ir cukraus su vanile mišinyje. Į rutuliuko vidų įspausti susmulkinto kankano gabaliuką. Kai kuriuos duoniukus dar pabarsčiau rozmarinu, norisi pikantiškumo. Išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepti 150°C temperatūroje apie 18 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...