Malta mėsa pagal skonį sumaišoma su druska, susmulkinta petražole, smulkiai supjaustytais svogūnais ir rupiai sumaltais pipirais.
Pakepinta riekė sočios rupios duonos plonai aptepama sviestu, ant jos uždedama žalios mėsos masė, šakute išplojama, viduryje įspaudžiamas nedidelis įdubimas, į jį sumušamas trynys ir duona dedama į įkaitusį grilį ant grotelių.
Po 2-3 minučių patiekalas turi būti gatavas. Tiekiama medinėje lėkštėje su morkų salotomis.
Tai sotus sumuštinis. Šalia turėtų stovėti alaus bokalas.

Totorių duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
1 vienetas | duona (rūpi, riekė) |
šiek tiek | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus gėrimas
-
Baltarusiškas medus
-
Alaus ir džino kokteilis
-
Alaus kokteilis
-
Vasariškas alaus kokteilis
-
Alaus kokteilis "Šendi" (Shandy)
-
Apelsininis alaus kokteilis
-
Alaus kokteilis
-
Putojančio vyno ir alaus kokteilis
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
-
Moteriškas kokteilis
-
Bobutės duonos alus
-
Šviesaus alaus kokteilis
-
Alaus ir putojančio vyno kokteilis
-
Imbierinis alaus kokteilis
-
Alaus kokteilis su Cola
-
Alaus Margarita
-
Lašišos šašlykas
-
Gaivus desertas
Totorių duona
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
100 gramų - Druska
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai, malti
-
Duona, rūpi, riekė,
1 vienetas - Sviestas
-
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Malta mėsa pagal skonį sumaišoma su druska, susmulkinta petražole, smulkiai supjaustytais svogūnais ir rupiai sumaltais pipirais.
Pakepinta riekė sočios rupios duonos plonai aptepama sviestu, ant jos uždedama žalios mėsos masė, šakute išplojama, viduryje įspaudžiamas nedidelis įdubimas, į jį sumušamas trynys ir duona dedama į įkaitusį grilį ant grotelių.
Po 2-3 minučių patiekalas turi būti gatavas. Tiekiama medinėje lėkštėje su morkų salotomis.
Tai sotus sumuštinis. Šalia turėtų stovėti alaus bokalas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
co
2011-03-15 20:10
mesa ir neturi iskepti.
-
(anonimas)
2010-12-04 21:42
neysivaizduoju kajp žalia mesa iškepa per 2 3 minutes :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...